O nama

Buffalo Trade je firma iz Novog Pazara koja se bavi trgovinom kože i konca već od 2007. godine. Naša kompanija ima bogato iskustvo u ovoj oblasti, što nam omogućava da ponudimo kvalitetne proizvode po pristupačnim cenama.

Tokom godina proširili naš asortiman proizvoda. Takođe se bavimo prodajom torbi i novčanika, koje ručno izrađujemo sa najkvalitetnijom kožom, koncem i drugim materijalima.

Hvala vam na poseti i nadamo se da ćete pronaći nešto što vam se dopada u našoj ponudi. Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte, rado ćemo vam pomoći.

Šta mi to nudimo?

Verujemo u kvalitet, odgovornost i profesionalnost, što su vrednosti koje smo razvili tokom dugogodišnjeg poslovanja. Stoga se ponosimo činjenicom da naši proizvodi imaju dug vek trajanja i da nas naši klijenti preporučuju dalje.

Briga o potrošačima je jedna od najvažnijih vrednosti naše kompanije. Naš cilj je da pružimo najbolju moguću uslugu našim klijentima i da se posvetimo rešavanju svih njihovih zahteva i pitanja.

Kod nas možete pronaći proizvode koji su spoj modernog dizajna i tradicionalne izrade, sa naglaskom na kvalitet i trajnost. Takođe, pratimo najnovije trendove u industriji kako bismo našim kupcima uvek ponudili najaktuelnije modele.

Naša kompanija ima bogato iskustvo u ovoj oblasti, što nam omogućava da ponudimo kvalitetne proizvode po pristupačnim cenama.

Buffalo Trade nudi i veleprodaju torbi i novčanika, što čini značajan deo našeg poslovanja. Naši proizvodi su izrađeni od najkvalitetnijih materijala i naš tim je fokusiran na zadovoljenje potreba naših poslovnih partnera.

Radno vreme

Ponedeljak:09:00 – 18:00
Utorak:09:00 – 18:00
Sreda:09:00 – 18:00
Četvrtak:09:00 – 18:00
Petak:09:00 – 18:00
Subota:09:00 – 18:00
Nedelja:Zatvoreno

Info

Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte.

Email : info@buffalo.rs

Zatvori Korpa
Zatvori Lista želja
Close Recently Viewed
Zatvori
Zatvori
Kategorije